Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

При розгляді кримінальної справи оголошено перерву в зв’язку з нанесенням обвинуваченим собі тілесних ушкоджень

15 листопада 2017, 10:22

В провадженні Овідіопольського районного суду Одеської області знаходиться кримінальна справа за обвинуваченням Ж. в скоєнні злочинів, передбачених ст.ст.15 ч.3, 185 ч.3, 185 ч.3 КК України, а саме, в крадіжці, поєднаній з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому.

Так як обвинувачений Ж. обвинувачується у скоєнні тяжких злочинів, вчинених під час іспитового строку за попереднім вироком, раніше неодноразово судимий за навмисні злочини у тому числі і до позбавлення волі, не працював, тобто наявні ризики того, що він буде переховуватися від суду, продовжить злочинну діяльність йому було обрано запобіжний захід тримання під вартою.

В ході судового засідання обвинуваченим Ж. було заявлено клопотання про відвід секретарю судового засідання. Розглянувши клопотання суддя відмовив в його задоволенні.

Відмовою в задоволенні клопотання обвинувачений Ж. був невдоволений та наніс собі телесні ушкодження у вигляді прорізання собі ноги нижче коліна невідомим предметом та двічі вдаривши скривавленою рукою по скляному боксі для підозрюваних в якому знаходився.

Працівниками Овідіопольського районного суду Одеської області було викликано швидку медичну допомогу.

Головуючим суддею було оголошено перерву для надання обвинуваченому медичної допомоги.

Головуючий суддя – Кочко В.К.

Пошук процесуальних рішень по даній справі можна здійснити в Єдиному державному реєстрі судових рішень за № 509/1895/16.

Джерело

За повідомленням прес-служби суду