Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулося засідання Комітету з питань комунікацій судової влади Івано-Франківської області

23 листопада 2017, 16:21

22 листопада 2017 року в Апеляційному суді Івано-Франківської області відбулось засідання Комітету з питань комунікацій судової влади Івано-Франківської області в якому взяли участь голова Апеляційного суду Івано-Франківської області Богдан Гриновецький, голова Господарського суду Івано-Франківської області Марина Шіляк, голова Івано-Франківського міського суду Тарас Антоняк, голова Коломийського міськрайонного суду Володимир П’ятковський, голова Калуського міськрайоного суду – Олександра Кардаш, начальник ТУ ДСА України в Івано-Франківській області Оксана Рибак.

Комітет створений і функціонує в межах реалізації українсько-канадського Проекту «Підтримка судової реформи», з метою покращення комунікації між судами різних інстанцій і юрисдикцій в Івано-Франківській області, а також з представниками ЗМІ та громадськістю і має формувати єдину позицію судової влади в регіоні.

На засіданні, шляхом відкритого голосування, голову апеляційного суду Богдана Гриновецького обрано головою Комітету, а голову  Господарського суду Івано-Франківської області Марину Шіляк – секретарем Комітету. Також учасники засідання визначили їхній термін повноважень – три роки.

Учасники заходу також обговорили основні питання Положення про Комітет з питань комунікацій судової влади Івано-Франківської області та визначили пріоритетні напрямки діяльності.

Рішенням членів Комітету вирішено проводити засіданя при потребі, але не рідше, аніж один раз в місяць.