Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Розпочато процедуру відрядження суддів апеляційних судів, що розташовані на територіях, на яких ведуться бойові дії

22 липня 2022, 15:00

На сайті Верховного Суду оприлюднено Оголошення про початок процедури відрядження суддів апеляційних судів, що розташовані на територіях, на яких ведуться бойові дії, територіальну підсудність яких було змінено розпорядженнями Голови Верховного Суду.

Відповідно, розпочато приймання заяв суддів апеляційних судів, що розташовані на територіях, на яких ведуться бойові дії, територіальну підсудність яких було змінено розпорядженнями Голови Верховного Суду. Також затверджено Орієнтовний перелік судів, до яких передбачається відрядження суддів апеляційних судів, що розташовані на територіях, на яких ведуться бойові дії, територіальну підсудність яких було змінено розпорядженнями Голови Верховного Суду.

Суддям запропоновано до 01 серпня 2022 року включно звернутись із заявами про їх відрядження згідно з указаним Орієнтовним переліком. У своїй заяві судді слід зазначити назви трьох судів згідно з бажаною пріоритетністю та згаданим Орієнтовним переліком судів, до яких він має бажання бути відрядженим. Заяву потрібно написати власноруч (або в електронному вигляді, наклавши електронний цифровий підпис) та надіслати на електронну адресу: application2022@supreme.court.gov.ua.

Верховний Суд