Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До Новогродівського міського суду Донецької області завітали учні 10-го класу Новогродівської загальноосвітньої школи I-III ступенів № 10 ім. Тараса Шевченка

12 грудня 2017, 11:12

            11.12.2017 року до Новогродівського міського суду Донецької області завітали учні 10-го класу Новогродівської загальноосвітньої школи I-III ступенів № 10 ім. Тараса Шевченка в межах проведення заходу «День відкритих дверей», приуроченого до проведення у 2017 році Всеукраїнського тижня права.

            Зустрічали гостей в. о. голови Новогродівського міського суду Донецької області Грідяєва Марина Володимирівна разом із працівниками апарату суду.

 

              Відвідувачі були ознайомлені зі специфікою роботи суду в залежності від видів судочинства та стадій розгляду справ у суді. 

 

            Було детально проілюстровано на практичному прикладі, яким чином здійснюється реєстрація конкретної позовної заяви, подальше її оформлення у справу та безпосередньо її розгляд.

             Для вказаних завдань учням була надана можливість здійснити участь у судовому засіданні за модельованою справою. Учні були розподілені на відповідні групи як учасники справи з метою детальної симуляції судового процесу.

 

            На завершення зустрічі учасники та організатори заходу обмінялись спільними сподіваннями на подальші зустрічі.