Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У ВС відбудеться міжнародна конференція «Імплементація принципу верховенства права: роль Верховного Суду в сучасних умовах»

17 січня 2023, 14:22

20 січня 2023 року з 10:00 до 18:00 в онлайн-форматі відбудеться міжнародна конференція «Імплементація принципу верховенства права: роль Верховного Суду в сучасних умовах», яку було перенесено у зв’язку ракетним обстрілом України 16 грудня 2022 року.

Захід організовано Верховним Судом у співпраці з проєктом Ради Європи «Підтримка правосуддя в Україні протягом воєнного та пост-воєнного часу» та присвячено 5-річчю діяльності ВС.

Під час конференції із спеціальною доповіддю виступить Голова Верховного Суду Всеволод Князєв. Участь у заході також візьмуть Генеральний секретар Ради Європи Марія Пейчинович-Бурич, Голова Європейського суду з прав людини Шіфра О’Лірі, суддя ЄСПЛ від України Микола Гнатовський, Голова Суду ЄС Кун Ленартс, Голова Мережі голів верховних судів Європейського Союзу, Голова Верховного суду Німеччини Беттіна Лімперг, Голова Верховного суду Сполученого Королівства Лорд Рід, голови та судді верховних судів ЄС, міжнародні й національні експерти.

Детальна програма заходу доступна за посиланням: Програма міжнародної конференції «Імплементація принципу верховенства права: роль Верховного Суду в сучасних умовах».

Попередня реєстрація залишається актуальною, повторно реєструватися не потрібно. Ті, хто не встиг зареєструватися минулого разу, заповніть, будь ласка, реєстраційну форму до 16:00 19 січня 2023 року:

https://docs.google.com/forms/d/1lGgVX0dESEmpNNe_osBhhxqmDAKW00YueMLNKfkWhLQ/.

Лінк на підключення зареєстрованим учасникам буде надіслано напередодні заходу.

У разі виникнення запитань звертайтеся, будь ласка, за електронною адресою media@supreme.court.gov.ua.

Верховний Суд